“Juče se udala moja najbolja prijateljica za mog bivšeg dečka”

Zanimljivo

“Jučer se udala moja najbolja prijateljica za mog bivšeg dečka…

Iako sam joj cijelo vrijeme kroz njihovu vezu pričala kako mi to ne smeta i kako je sve u redu, kada je došla do mene i rekla mi da se udaje, te me pitala da li joj želim biti kuma nije mi bilo svejedno… za kumstvo sam naravno pristala…

Cijelo veče plesala sam i ludirala se samo kako bi zaboravila na njih, a onda sam ujutro dobila poruku: Pogledajte poruku ulaskom na stiker ispod.

“Na njenom mjestu mogla si stajati ti samo da si te noći rekla nije mi svejedno…”

DODATAK:

“Juče se udala moja najbolja prijateljica. Sirotinjsko dijete kao i ja, ali zahvaljujući svom izgledu privukla je jako, JAKO bogatog muškarca. Ona ima 19, a on 36 godina… čak je bio i oženjen, ima sina iz prvog braka i da nije bogat nikada ga ne bi ni pogledala.

Svadba je bila prelijepa, luksuz na koji nisam navikla, ali kada je došlo vrijeme da se mladoj daje novac, noge su mi se odsjekle od stresa.

Svi su u košaricu ubacivali novčanice od po 100, 200 eura, čak i više, a ja KUMA u tačnici sam imala samo 20 eura koje mi je mama dala. Za naše uslove to je i previše, ali obzirom da sam kuma mama mi je dala.

Kada je došao red na mene, moja najbolja prijateljica je prije nego sam izvadila novac rekla da ustanem da me pred svima zagrli. Prilikom tog zagrljaja mi je doturila vjerovali ili ne 500 eura… novčanica je bila sva zgužvana i kasnije dok sam kao tražila u tašnici koliko toliko sam je popeglala.

Svi su nakon toga počeli da skandiraju kako sam najbolja kuma i tako to. Suze su mi navirale na oči, ali sam se uspjela suzdržati plača, ali kada sam krenula kući tako nešto nije bilo moguće.

Na odlasku mi je ponovo dala onih 500 eura… Imam sestru rođenu, ali svi na jednu stranu, moja prijateljica na drugu. Teško vam mogu riječima opisati naš odnos…”

BOMUS:

Sinoć se vraćam iz izlaska sama i prolazim pored neke grupice momaka (mlađih) koji pričaju i smeju se među sobom, i kad sam već odmakla učini mi se da je jedan dobacio: “Vidi ovu debelu”. Imam 10ak kg viška, imala sam još više, ali sam u procesu mršavljenja, za koje je potrebno neko vreme. Mada, da imam i 50 kg viška mislim da je izuzetno nekulturno i da niko nema pravo da vređa drugu osobu. Potpuno se slažem da je nezdravo biti debeo, ali nemojte biti takva stoka od ljudi. Jako se loše osećam danas zbog toga iako mislim da su ti momci (tj. momak) suštinski neodgojeni kreteni, i samopouzdanje koje sam dobila nakon što sam krenula da mršavim mi je prilično poljuljano. Znam da je taj lik hteo da baci neku foru u društvu i da je klincima uglavnom svaka devojka koja nije mršavica odmah debela krmača, ali molim

Bio sam prosac u braku, zaista prosio sam za sve, za ljubav, za pažnju, za lepu reč, za mir, za tišinu, za odnos, za zagrljaj, mladi smo se uzeli i skoro 5 godina sam živeo tako, molio, davao i robovao. Sve dok nisam upoznao nju, ta energija, harizma, pažnja, očarala me je. Bivsa žena nije verovala da i ovaj rob može da digne glas, samo sam podneo tužbu, nije imalo puno šta da se deli, većina imovine je od mojih, nemamo dece pa ne moram ništa ni plaćati. Postupak još traje, ja nikad srećniji, a onda bivša moli i ogovara, neka je. Moji roditelji iako sam bio jasan, na početku su bili protiv (šta će ljudi reći) ali kada su videli koliko sam srećan i živahan, podržali me u odluci. Novoj devojci ne mogu zahvaliti za to što je opet pronašla u meni čoveka i spasla robovlasništva i vlasnika robova, koji sad tek shvata šta sam joj značio, kada sebi mora da plati stan itd. Našla posao u prodavnici, nema više mene i mog novca, grofica više i nije tako arogantna. Hvala ti Stefana što si me spasila!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.