“Jedan mlađi kolega mi se zadnje vrijeme stalno žali na svoju djevojku”

Info

“Jedan mlađi kolega mi se zadnje vrijeme stalno žali na svoju djevojku”

Jedan mlađi kolega mi se zadnje vrijeme stalno žali na svoju djevojku kako ona ne radi ništa jer je sad ostala bez posla zbog virusa i kako se ugojila i ne dotjeruje se kao prije.

Prije neki dan kolega zaboravi nešto na poslu pa me zamolio da mu odbacim to kad budem išao kući, znači banuo sam kod njih neočekivano.

Ljudi moji, djevojka je prelijepa, ne znam kakva je bila pre, ali uopšte nije debela. Kosa uredna, solidno obučena, sve normalno. Kada sam došao, ona je peglala njegove stvari.

Pozvala me da uđem na kafu. Na stolu kolači, voće, cvijeće u vazi. Sve uredno i čisto. Nisam puno stariji, nekih 15 godina, ali dođe mi ovog balavca da opalim ko sina svog, pojma nema šta ima, a vamo se žali.

Izvor: Ispovesti.com

BONUS

Na početku pandemije je supruga ostala bez posla, profesor je i nije imala za stalno. Prebrodili smo to, kao i svi nekako. Međutim, razmazila nas je sve, sada je u potrazi za poslom, a ja iako mogu nikako joj ne želim pomoći. To sve iz razloga što od kada ne radi, postala je druga osoba, za sve ima vreme, nigde ne žuri, čuva klince, uvek nešto toplo za ručak, večeru. Da napomenem da zarađujem dovoljno za dve porodice, da joj prebacim da uvek ima za sebe ili po koju stvar, kuću, ručak sa drugaricama. Kada sam joj predložio da prekine tražiti posao, naljutila se je… Osećam se kao loša osoba, a samo želim da je vidim srećnu, odmornu i veselu, a ne da juri za časove, gleda kontrolne do kasno u noć i skriva podočnjake…

Trošim više novca na svoje pse nego na samog sebe. Imam dva psa, kupujem im najbolju hranu, stalno ih šetam, kupujem im vitamine, kućica je bolje opremljena nego moja soba. Idem u grad jednom u 2-3 meseca jer sam novac koji je za sporedno trošenje potrošio na njih. Raskinuo sam sa devojkom jer nije razumela da moram svaki dan da ih šetam bar sat vremena čak i kada sam u haosu jer me to smiruje i volim da radim. Nije razumela da nekad imam vremena za njih a za nju ne, iako se viđamo 3-4 puta nedeljno i stalno čujemo. Znam da će oni ostati tu i voleti me do kraja svog života, a za nju ne znam da li će biti tu sutra. I, nije mi ni malo žao ili krivo za bilo koji dinar koji sam potrošio na njih, čak mi je i drago da ne trošim na gluposti i alkohol u gradu nego na nešto što volim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.