Jedan je od najpoželjnijih muškaraca: Znate li kako danas izgleda dječak s kutije Kinder čokolade?

Zanimljivo

Kinder čokolada mnogim mališanima, ali i odraslim je omiljena poslastica.

No, da li ste se nekada zapitali kako danas izgleda dječak sa kutije ove čokolade.

 

 

Iako se dugo spekulisalo da se radi kompjuterskoj animaciji u kombinaciji s crtežom, identitet ovog, sada već odraslog momka je otkriven.

 

Zove se Josh Bateson i britanskog je porijekla.

 

 

 

Na društvenoj mreži  Instagram ima 135 stotina hiljada pratilaca.

 

 

 

BONUSI:

Prošle godine vratio sam se u svoje rodno mesto iz Holandije gde sam studirao, te kasnije pošto nisam u Srbiji našao dostojanstven posao sa mojom diplomom, znanjem i zvanjem zaposlio sam se u Holandiji i radio tamo kao developer 5 godina dok u firmi nisam ispunio uslov da mogu raditi iz druge države, nakon čega sam se vratio u nadi da ću konačno biti među svojim narodom. Ali nakon što sam kupio kuću u svom selu, prvi put kad sam parkirao auto izvan garaže sledeće jutro me zatekla ogrebotina dužine oko metar na vozačevim vratima čija sanacija nije bila ni malo jeftina. Sinoć pošto sam imao goste koji su noćili kod mene napokon smogao snage i parkirao drugi put auto ispred kuće van ograde. Jutros su me zatekli prijateljski komšijski gesti sa izbušenim gumam i haubom na kojoj je urezano “PLATI POREZ LOPOVE”. I kako posle ovoga da se ne vratim u Holandiju i kao svi ostali obiđem ovu zemlju samo za praznike?

Mnogo me iznenadio deda. Nikada u životu nije glas povisio na mene, a kamoli da me udari, a danas mi je zviznuo šamarčinu da sam se okrenuo. On ima 93 godine, ja 35 i imam sina od 2 godine. Mali me je toliko iznervirao da sam se sigurno pola sata drao na njega jer zna da ne sme da se igra lomljivim stvarima a ipak se igrao i polomio. Dete je počelo da plače, a u sobu je uleteo deda kao furija i doslovno me razvalio. Nisam uopšte mogao da pojmim da čovek od 93 godine može tako jako da lupi šamar. Uzeo je dete, pevao mu, a kada se dete smirilo rekao mi je da će me zgaziti kao mrava bude li me još jednom čuo da vičem na njega. Nikada ga u životu nisam video ovako agresivnog i po prvi put me strah od dede.

—-

Bila je to velika ljubav, ona je besno želela više i bolje, otišla na zapad, nije joj se dopalo ovo ovde, nije ni meni, ali nisam mogo tek tako da napustim svoj mali biznis i stare roditelje, tražio sam joj još malo vremena, pre odlaska sam tražio raskid, složila se je. Vremenom je uspela, dobro živi na zapadu, ni meni loše ne ide, prošle su godine, poso sam razvio, dobro zarađujem, januara sam dobio i sina, zbog ovog virusa je došla kući, da bude sa svojima, srela me je u gradu tih dana, sa suprugom. Ja se držim, nekako sam isti, ona je napredovala, izgleda božanstveno, prava žena. Pre neki dan na 5 godina raskida pozvala me je, izašo sam, popili kafu, a onda otišli u kafanu u drugom gradu, na svaku pesmu isplakali se ko ljudi. Oboje imamo nekog al ta ljubav nije dobila tačku, bolelo je užasno, plakao sam u povratku do njene kuće i do moje, ej živote tužne priče li pišeš. Borite se ljudi za ljubav, na kraju samo to znači.