JAVIO SAM SE CURI KOJA ME ISMIJAVALA U SREDNJOJ ŠKOLI, zvala me CVIKERAŠ: Kad sam joj poslao svoju sliku nakon 10 godina ŠOKIRALA SE, MOLI DA IZAĐEMO

Info

JAVIO SAM SE DJEVOJCI KOJA ME ISMIJAVALA U SREDNJOJ ŠKOLI, zvala me CVIKERAŠ

Kad sam joj poslao svoju sliku nakon 10 godina ŠOKIRALA SE, MOLI DA IZAĐEMO

BONUS

Nikada neću shvatiti kako je u našoj porodici, osim za mamine i tatine cigare (5 kutija dnevno), uvijek falilo novca za naše cipele, zube, naočale. Uvijek sam na noge navlačila prvo kese pa tek onda čizme da mi noge ne budu mokre. Vid mi je skorz narušen (i zbog toga imam strašne glavobolje) jer me nisu vodili očnom redovno a i zubi su jako loši iz istog razloga. Sad, kada sam ja majka, mogu da tvrdim da nikada, ama baš nikada, ne bih izabrala neko svoje zadovoljstvo na stetu svog djeteta. Volim svoje roditelje, život bih za njih dala, ali ovo su neke stvari koje nikada neću moći da zaboravim.

Neki dan sam se zapričala nešto sa prijateljicom o kuhanju. Kaže ti i tvoj muž i dalje kuhate zajedno?! Kažem joj da, jer kad dođemo s posla brže tako bude gotovo jelo. Njen zaključak na to, on je bolja žena od tebe. Zatucani balkan, kako pobogu da muško ovdje skuha, opere raspremi, šta će mu onda žena? Zašto se ženio. Muškarci prestanite biti nesposobni. Žene prestanite izigravati paćenice!

Imam 57 godina. Oženio sam se tek sa 53. Žena mi ima 34. Ona ulazi u peti mjesec trudnoće. To će nam biti treće dijete. Prvi put sam imao djevojku sa 29 godina, a od tad sam ih imao još 3 i to sve u periodu od 29. do 37. Poslije toga 13 godina nisam imao curu. Sa 40 sam izgubio svaku nadu da ću ikada zasnovati porodicu. Do pedesete sam osijedio, pustio bradu, a i koža mi se smežurala i tad sam se već bio pomirio s činjenicom da nemam svoju porodicu. Te iste godine sam upoznao moju sadašnju ženu. Zabavljali smo se 3 godine i na kraju se vjenčali. Eto sad imam i ženu i djecu. Vratili su mi snagu i sada se osjećam vitalnije nego kad sam imao 40.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.