JAVILI SE SA LJETOVANJA: Poslali roditeljima fotografiju iz sobe, oca pojeo blam od onog što je ugledao! Zete, šta je to? (FOTO)

Info

Mladi par doživio je nezapamćenu blamažu kada su roditeljima djevojke poslali slike sa odmora.

Naime, Kelsi (22) je roditeljima poslala selfie iz spavaće sobe, ali njen otac je vrlo brzo uočio bočicu na fotografiji zbog koje se dečko osjetio poniženo.

– Tata kaže da su fotografije divne, lijepa bočica lubrikanta – napisala joj je mama u poruci.

– To je Eliotova krema za koljena! – odgovorila je, ali nije uspjela da zavara roditelje.

– Tata je zumirao – odgovorila je mama, a Kelsi je napisala da je “Eliota je užasno sramota.”

Njena fotografija ubrzo je postala je hit na Twitteru.

BONUS

Kako se za dan uništi mlad život? Treći osnovne škole, stiže neki paket od rodbine, bela ženska majica sa leptirima duginih boja, ja ne želim obući jer sam pretpostavio da će biti problema. Dobijem batine od majke, odem da spavam ljut, ujutro ustanem obučem tu majicu i odem u školu. Od nedodirljivih opet dobijem još gore batine, polome mi dva prednja zuba, od krvi upropastim majicu, došli roditelji u bolnicu, dođem kući i opet dobijem opet batine, sada od oca jer sam se potukao i svojom gluposti upropastio majicu. I pobegnem od kuće i prijavim roditelje policiji. Bio sam dva meseca u domu, i psiholog je uspeo da im objasni da postoje deca huligani, da su stariji, bogatiji, moćniji i da im ne možeš ništa. Vratio sam se kući, ali nikada više nisam imao dobar odnos sa roditeljima, oni mi tada nisu verovali, i preko toga ne mogu, želim ali ne mogu. Jer sam bio krezav nikada nisam mogao biti odličan učenik, jer sam se potukao, a ti momci su svi bili Vukovci, ipak su to tatini sinovi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.