Izaberite svijeću koja vam se najviše dopada: Primit ćete magičnu poruku svoje podsvijesti

Zanimljivo

Ovaj test reći će vam kako se trenutno osjećate i kako da prevaziđete probleme u životu. Potrebno je samo da izaberete svijeću koja vam se najviše dopada, ili bar onu koja vas najmanje nervira.

Nemojte razmišljati previše, samo se oslonite na svoju intuiciju.

1. Izaberite svijeću koja vas najviše privlači…

2. Crna

Mnogi misle da je crna boja zla. Međutim, crna svijeća zapravo prikazuje snagu upokojenih, a ne njihove zle namjere. Zbog njihove snage, crne svijeće se pale u teškim periodima, poput onih koje možda trenutno prolazite. Pokušajte da iskoristite tu energiju.

3. Ljubičasta

Ljubičasta boja podiže energiju i priziva dobre vibracije. Ako se osjećate loše ili iscrpljeno, ljubičasta svijeća može vam pomoći da povratite energiju i podignete samopouzdanje.

4. Bijela

 

Bijela boja simbolizuje čistotu duše i reflektuje lunarnu energiju. Ako ste nju izabrali, moguće je da vam nedostaje jasan putokaz u životu. Ona vam može razbistriti misli, pružiti osjećaj čistote i pomoći da pronađete svrhu. Ukoliko vam je potrebno da preispitate sebe i svoje postupke, ova svijeća je odličan izbor za to.

5. Plava

Plava boja predstavlja našu fiičku snagu i potrebe. Ona pomaže da stabilizujete svoje raspoloženje. Ako je vaše srce povrijeđeno, plava boja može pomoći da stvorite dobru i zacjeljujuću atmosferu koja vam je potrebna da se oporavite.

6. Zelena

Zelena je boja povezana sa srčanom čakrom. To je zemljana boja, povezana sa srcem i sa prirodom. Savršen je izbor za vas ukoliko se osjećate odvojeno od čitavog svijeta i života uopšte.
7. Žuta

Žuta je boja komunikacije, unutrašnjeg mira i razmišljanja. Podstiče moždanu aktivnost i energiju i odličan je izbor kada teba nešto novo da naučite i unaprijedite svoje znanje.

8. Crvena

 

Crvena boja je odličan izbor ukoliko važem životu nedostaje strasti, vatrenosti i hrabrosti. Birajte je u onim vremenima kada vam je potrebna promjena. Ključna je kada vam je potrebno da se osjetite živim i voljenim.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.