Ispovijest: moj otac

Info

“Moj otac je izgubio zivot u 44. godini i generalno je raspravljao o tome kako bi mogao poželjeti darovati ako se nešto dogodi, uvjerila sam mamu i sestru da daju očeve organe.

Cijela porodica nas je prokazala, ujak i tetka još neće razgovarati s nama.

Stoga sam ponekad žalio, bez obzira jesam li shvatio da nisam učinio ništa pogrešno. Jedna stvar koju sam trebao od stručnjaka bila je da nas obavijesti jesu li bilo kakva premještanja bila plodonosna (a bilo ih je nekoliko) i da obitelji da naš broj.

Danas je zazvonio telefon, čuli smo kako srce mog oca još jednom pulsira! Tako sam vesela u svjetlu činjenice da osjećam da je opet ovdje i sada sam sigurna da je ovo najispravniji izbor koji sam ikad napravila! Oče, volim te! ”

BONUS

Tijelo dame se neprestano mijenja, što im otežava da vide zdravstvena stanja u početnoj fazi. Zapravo, normalna dama zadržava trinaest sedmica kod specijaliste nakon što je vidjela primarne manifestacije istinske bolesti. U svakom slučaju, u slučaju da se usredsredite na najmanje promjene u vašem tijelu, imat ćete mogućnost da zadržite snagu svog tijela i spriječite ozbiljne probleme.

Postoji osam evidentnih znakova koji pokazuju istinske medicinske probleme koje dame ne bi smjele zanemariti.

1. Vaš stomak je povećan

– Za određene dame je povećani stomak tipičan dio mjesečnog ciklusa. Međutim, u slučaju da u tom periodu niste skloni oticanju, a ta vam se promjena dogodi i traje više od četrnaest dana, u tom trenutku shvatite da nešto u vašem tijelu nije u redu.

Jedan od razloga za ovo čudo je endometrioza, zbog koje vaš želudac može rasti kad god se može i pogoršati se na duge staze. Ovo je neobično čudo, oticanje može potrajati prilično dugo ili čak nekoliko tjedana, ili nestati nakon nekoliko sati. Takođe, konstantno oticanje može biti pokazatelj bolesti grudi ili jajnika.

2. Imate puknuće kože na liniji vilice

– Otprilike četrnaest dana prije mjesečnog ciklusa, progesteron i estrogen povećavaju se u vašem tijelu. Zbog ove hormonalne promjene, možda vam pukne koža na vilici, što neizbježno nestaje.

Bez obzira na to, u slučaju da vam neprestano pukne koža na čeljusti ili čeljusti, to može značiti da imate problema s hormonima i trebali biste posjetiti stručnjaka prije nego što prođe točku bez povratka.

– Otprilike četrnaest dana prije menstruacije, progesteron i estrogen povećavaju se u vašem tijelu. Zbog ove hormonalne promjene može vam doći do izbijanja kože na liniji vilice koja prije ili kasnije nestane.

Bez obzira na to, ako vam neprestano pukne koža na liniji vilice ili vilice, to može značiti da imate problema s hormonima i trebali biste posjetiti stručnjaka prije nego što prijeđe točku bez povratka.

3. Osjećate muku kad vježbate

– Ako redovito osjećate muke u srednjem presjeku dok trčite, hodate ili čak predstavljate poprilično vremena, to bi moglo značiti da endometrij – pokrivač maternice, postaje izvan mjesta na kojem bi trebao.

U ovoj situaciji nepoznate ćelije endometrija povezuju vaše unutarnje organe jedna s drugom, uzrokujući muke i ne možete vježbati.

4. Osjećate bolove u donjem dijelu leđa i nogama

– Muke donjeg dijela leđa tokom menstruacije kod žena su normalne i smatraju se tipičnim.

Bez obzira na to, u slučaju da imate muke u donjem dijelu leđa i da ih nosite ranije, tokom i nakon mjesečnog ciklusa, zajedno s pritiskom mišića u tim dijelovima tijela, u tom trenutku vjerojatno imate endometriozu.

Različite manifestacije endometrioze uključuju smrt, drhtavicu i muku u nogama.

Ova se muka može proširiti s jedne na dvije noge i pogoršati prije ženskog ciklusa.

5. Imate nakupine krvi tokom ženskog ciklusa

– Period svake dame je jedinstven, ima tendenciju da bude lakši, nejasniji, teži itd. Potpuno je u redu da slučajno primijetite koagulaciju ili dvije.

U svakom slučaju, ako vam se krv zakloni, a stalno imate ogromne nakupine, to može značiti da imate miome maternice. Ova dešavanja na maternici nisu kancerogena, već mogu prouzročiti nepravilno dreniranje i probleme s piškanjem.

6. Neočekivano ne jedete svoju hranu # 1

– Osjećate li se stalno sito i imate li poteškoća s jelom i večerom? Jeste li potpuno izgubili želju? Ova prilagođavanja vašeg uobičajenog režima prehrane mogu biti pokazatelj malignog rasta jajnika, posebno u slučaju da im se pridruže muke u želucu i ako vam se stolica promijenila.

7. Kosa vam opada

– Nesreća s kosom jedna je od očiglednih nuspojava niskog testosterona – hormona koji vam daje dobrobit, isplativost i brine o njoj. Definitivan pokazatelj nepravilnosti ovog hormona je ćelavost, koja na kraju dovodi do rijetkosti kose.

Pored toga, proćelavljenje na tijelu može biti pokazatelj ovog problema, međutim ozbiljnije je vidjeti ovu manifestaciju, posebno u slučaju da dosljedno brijete noge i pazuhe.

8. U svakom vam je slučaju pretjerano vruće ili prekomjerno hladno

U slučaju da vam nikad nije ugodno na sobnoj temperaturi, tada vjerojatno imate hormonsku jednostranost. Jedno od objašnjenja toga može biti mjera estrogena u vašem tijelu – hormona koji usmjerava na žensko umnožavanje.

Tipično, mjera ovog hormona u vašem tijelu mijenja se tijekom zadivljujućeg trajanja i razdoblja, međutim ponekad može biti problem što ga vaše tijelo ne isporučuje.