“Imam 57 godina, oženio sam se sa 53”

Info

“Imam 57 godina. Oženio sam se tek sa 53.

Žena mi ima 34. Ona ulazi u peti mjesec trudnoće. To će nam biti treće dijete.

Prvi put sam imao djevojku sa 29 godina, a od tad sam ih imao još 3 i to sve u periodu od 29. do 37.

Poslije toga 13 godina nisam imao curu.

Sa 40 godina sam… ”

Sa 40 godina sam izgubio svaku nadu da ću ikada zasnovati porodicu. Do pedesete sam osijedio, pustio bradu, a i koža mi se smežurala i tad sam se već bio pomirio s činjenicom da nemam svoju porodicu.

Te iste godine sam upoznao moju sadašnju ženu. Zabavljali smo se 3 godine i na kraju se vjenčali. Eto sad imam i ženu i djecu.

Vratili su mi snagu i sada se osjećam vitalnije nego kad sam imao 40.

(Ispovesti.com)

bonus

Nisam mogla da verujem da ću ovako voleti tuđe dete. Nije tuđe, muž mi je razveden i to mu je dete iz prvog braka, njegova je, možda zato, u početku sam mislila da je zato što se tek upoznajemo, pa bih da ostavim dobar utisak, evo 4 god kasnije, nesveno pravim ručak sa njenim omiljenim jelom, jer nije bila kod nas dve nedelje, tražim najlepšu posteljinu da joj napravim krevet, iako mi niko nije tražio niti pitao. Čak i moji roditelji vole kad dođe s nama, i uvek joj pošalju čokoladu i nešto od igračaka, makar neku zanimljivu hemijsku. Brine me što mi sad nismo u mogućnosti da imamo svoje dete, ni fin., a ni sa mojim zdr. stanjem., kasnije će biti kasno, a ja ću ostati tatina druga žena, njena najbolja drugarica, s moje strane pomajka, i neću nekom svom pružiti tu silnu ljubav koju imam u sebi, a ne štedim je ni malo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.