HRVAT ZAPROSIO DJEVOJKU PORUKOM NA JUMBO PLAKATU: Svi gledaju u zadnju rečenicu, POGLEDAJTE ŠTA JE NAPISAO

Info

Pored bazena na Poljudu osvanuo je veliki jumbo plakat kojim je jedan Splićanin zaprosio svoju djevojku, piše Dalmatinski portal.

Na ogromnom je plakatu dao napisati poruku koja je danas oduševila sve Splićane koji su onuda prolazili.

“Bebo, tu smo se upoznali, tu si me uzela pod ruku, tu te ja pitam za ruku”, stoji u poruci.

fd5797a0-55e6-4935-a443-82897bec384a

Foto:Dalmatinski portal

(Index.hr)

BONUS

Juče sam šefici rekla da sam u drugom stanju. Doživela sam linč. Došlo je dotle da mi je predložila abortus jer, zaboga, nije pravo vreme za trudnoću. Uz to mi je rekla da sam se udala da budem domaćica a ne da jurim karijeru. Inače u mojoj firmi ne možeš da juriš karijeru jer prosto ne možeš da napreduješ u poslu. Hoće li neko da mi objasni otkud ovolika mržnja prema trudnicama u Srbiji?

Njegovi roditelji su bili protiv naše veze jer su ugledna i bogata obitelj, a ja sam odrasla na selu i moji su za njih obićni seljaci. Smatram da su me dobro odgojili, obrazovana sam i imam posao, tako da mi ništa ne fali. Ali njima to nije bilo dovoljno. Tjerali su ga da bira između njih i mene, a on je odabrao ljubav. Iza nas je 15 godina braka i nije nikad požalio što je otišao od svojih. Nažalost, oni nisu još upoznali svoju unuke jer sam ja sramota za njihovu obitelj. Drago mi je što imam divnog muža kojeg volim najviše i imamo divnu obitelj.

Nisam znao da žena može biti toliko provokativna a da joj se ne vidi ni centimetar kože do danas. Hodam centrom grada i kraj mene prođe djevojka u rolki, jakni i uskim pantolama, toliko odiše nekom erotikom i provokativnošcu da ti se koža naježi a pri tome joj ne vidiš ništa osim lica i ruku… Iskreno, previše sam mutav da joj priđem a rado bih pokušao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.