“Hodao sam jednom ulicom i vidio dijete od 14-15 godina da prodaje neke crteže. “

Info

Hodao sam jednom ulicom i vidio dijete od 14-15 godina da prodaje neke crteže.

Jedan čovjek ispred mene, obučen markiranim skupim stvarima od glave do pete, pitao ga je kako ga nije sramota da to radi. Dječak je rekao da skuplja pare za bolesnog brata. Ovaj se nasmijao i prokomentarisao “kakva bijeda”.

Ja sam odmah uletio i rekao mu da želim sa kupim 10 crteža.

Rekao sam dječaku da se ne obazire na takve ljude, jer je najbitnije biti čovjek, a taj čovjek uopšte nije čovjek. Dečko mi se zahvalio sa suzama u očima. Ja ne mogu da razumijem takve ljude.

U redu, imaš para, ali zar moraš toliko bahat da budeš je*em ti sve. Došlo mi je da ga natjeram da pojede sve pare koje ima u džepu i da ga naučim lekciju koju neće zaboraviti nikad. Jedva sam se suzdržao.

BONUS:

Nakon par meseci veze, pozove me devojka da upoznam njene. Prihvatim naravno, odemo, kad njena majka spremila ručak. U redu, sednem za sto, kad žena iznosi spanać sa svim i svačim, ali SPANAĆ. Zaista nisam izbirljiv po pitanju hrane, ali na samu pomisao spanaća mi se okreće želudac. Da je iznela pihtije, škembiće, ma šta god, sve jedem osim onog. Mogu ga pripremati na 1000 različitih načina, jednostavno ga ne mogu ni pogledati. Zahvalim se ženi, kažem da jedino to ne jedem, kad ona “kakav si to muškarac kad ne jedeš spanać”. Nasmejem se, uzmem iz poštovanja, i naravno život mi se zgadio. Kada je žena videla moju reakciju, sve joj je bilo jasno. 3 godine su prošle od tada, još uvek smo u vezi, i kad god me njena majka vidi, vidi zove me “Spanać”. Smešno ali istinito. 😊

Na polaganju vožnje,gospodin iza koji je bio u ispitnoj komisiji,tačnije stari debeli ser0nja. Rekao je da neću nikad položiti jer sam žena. Naglo sam prikočila i udario je glavom u moje sjedište,nos mu je pr0krvario a ja sam rekla lijepo..:” više sreće drugi put!”

Skoro sam saznala da sam tudna 6 nedelja. U vezi sam sa oženjen im čovekom godinu dana. Nikad se nisam osetila kao njegova ljJubavnica jer on i ja smo provodili 24 /7 zajedno i imala sam pored njega sve što sam želela od ljubavi pažnje pa do svega ostalog. Iako sam svesna da sam na drugom mestu.. Zaljubljena sam i volim ga kasno sam saznala da je oženjen kad je već bilo kasno Imam 18 godina on 29 On ima četvoro dece i hoće da ostavi ženu zbog mene i deteta ali plašim se da će me karma stići i da će mene varati kao i tu ženu.