GLUMI OPASNOG FRAJERA U PJESMI “ŽENA OD SULTANA”: Evo ko je on zapravo , A TEK DA VIDITE KAKO JE NEKAD IZGLEDAO, BEZ BRADE I KOSE! (FOTO)

Info

Region je zavolio Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu djevojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala Zvezda Granda.

U međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom plijeni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu “Žena od sultana”.

maxresdefault

Međutim, mnogim ženama zapao je za oko sam “sultan” a iznenadit ćete se kad čujete ko je on zapravo.

slada-allegro-gbp

Naime, on je Sharan Nikolić, nekadašnji frontmen grupe “Allegro bend”, a danas čovjek koji je više zadužen za produkciju, ali je svakako na isti način posvećen Slađinoj karijeri, ako ne i u potpunosti.

Evo kako je on nekad izgledao, potpuno drugačiji:

Moja žena i ja smo u braku 20 godina, a sve je počelo tako što smo se skontali što bi mladi danas rekli kao kombinacija. Ništa ozbiljno, samo seks i drugarski odnos. Tokom jednog čina meni kondom spadne i malo semene tečnosti završi u njoj. Nismo pridavali preveliku pažnju jer ko je još toliko potentan da mu toliko malo bude dovoljno za oplodnju, ali njoj menstruacija zakasni na više od deset dana. Test na trudnoću pozitivan. Od ”ne, nema šanse da rodim to dete” upornim razgovorom sam je nekako ubedio da malom damo šansu. Dogovorili smo se da ako nam ne ide u braku sve to batalimo, ali da bebu zajedno čuvamo. Tako smo se lepo navikli i uklopili jedno sa drugim da mi je i posle 20 godina prosto neverovatno i nestvarno, bolju ženu da sam tražio ne bih našao. Ubrzo je došlo drugo pa i treće dete, a naš prvenac, junoša, ove godine kreće na faks, ljubi ga tata.
Čula koleginica da sam raskinuo sa curom pa želi da me nabaci nekoj svojoj prijateljici i pokazuje mi sliku cure koja ima 30 kg viška. Nisam htio da komentarišem ništa loše, fino rekoh hvala ali da nisam zaintetesovan. Kasnije čujem od kolege kako je ona rekla da bih trebao prihvatiti šta mi se nudi jer sam NIZAK pa nemam puno izbora. Od kada je biti nizak jednako loše kao biti debeo? Kao prvo ja visinu ne mogu da dovedem u red dok neko bira da bude debeo. Sem toga ja treniram i brinem o sebi. Nikada nisam imao problem naći curu i nije mi niko nikada nabacivao djevojke. Bivša cura mi je bila gimnastičarka i bila je jako zgodna i slatka (po mom mišljenju naravno, svako ima svoj ukus). Nije mene pogodilo to što mi ona nabacuje debelu drugaricu koja mi se ne sviđa već me pogodilo to što ona misli da ja MORAM da prihvatim bilo koga jer sam nizak i da zbog toga ne bi trebao da biram. Sada će me cure osuditi ali zamisli da za vas neko kaže “nema oblina, ona je ravna zato ne smije da bira.”

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.