“Frizuru za vjenčanje mi je pravila bivša djevojka mog muža”

Zanimljivo

“Frizuru za vjenčanje mi je pravila bivša djevojka mog muža”

“Frizuru za vjenčanje mi je pravila bivša djevojka moga sada već muža za koju ja nisam znala, pristala sam i da me ošiša i neku punđu da napravi koja će izdržati cijelo veče.

Kako je šišala moju kosu, tako je odmah i pravila frizuru. Kad sam pogledala u ogledalo, vrisnula sam. Samo ću vam reći da sam prvu bračnu noć plakala kao malo dijete. Kosu sam puštala i njegovala 12 godina, a sada sam ostala sa kratkom kosom, nedefinisanog oblika …

Zamrzila sam tu djevojku za cijeli život, moj muž je podrzžava kaže da mi je kosa savršen,a a znam da nije.”

BONUS:

Za sve sadašnje studente, buduće radnike. Ne slušajte likove koji vam pričaju da se na fakultetu ništa ne nauči, i da je uzaludan. Nauci se sve, samo vam treba vremena da se uhodate. Isto kao kad kupite novi auto, znate da vozite, ali se lagano navikavate na taj auto. Obično ti što to pričaju ne znaju ni gdje ima fakultet u njihovom gradu ni kako izgleda.

Moja sestra krenula u peti razred i vidim sprema knjige za sutra ljudi dete trpa knjige i sveske i ja pitam nju jel sve to treba, naravno ako ne ponesemo knjigu dobijamo jedinice. Od 4,5kg knjiga, merio sam, koristi se četvrtina uvek ovo ostalo ponekad. Pa jel ima mozga onim nastavnicima, alo oću sestru liječiti od iskrivljenih leđa. Naterao bi ja vas da nositi ono sve.

Majka je nedavno kupila prvi pametni telefon i još uvek se privikava na njega. S vremena na vreme mi pošalje sliku nekog cveća i uvek me nasmeje, tim pre što je pomalo nespretna s kamerom. Danas čujem neku muziku i zatičem je kako je sluša sva ozarena. Kaže da odavno nije čula neke pesme iz mladosti. Baš mi je milo kad je vidim takvu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.