Evo šta se danas desilo u Novom Pazaru

Info

Sredovečni muškarac izggubio je život je večeras u novopazarskom naselju Jalija kada je, za sada nepoznati čovek u njega ispalii0 nekoliko hhittaca, nezvanično saznaje “Blic”.

Prema nepotvrđenim informacijama, tome je prethodila žest0ka svađa i tuča tokom koje je nappadač upotrebio pišt0lj i ispalio nekolik0 hitaca u pravcu žrtve koja je izgubila život na licu mesta.

Nešto kasnije, u novoparsku Opštu bolnicu primljen je povređeni muškarac, a još nije poznato da li je to počinilac, koji je povređen tokom tuče, ili se radi o slučajnom prolazniku.

Identitet nastradal0g još nije zvanično poznat, a prema nezvaničnim informacijama radi se o S. J, privredniku sa K0sova, koji je u tom delu Novog Pazara posećivao poznanike.

Policija i dežurni tužilac vrše uviđaj.

—————————-
Radnici TK Raška organizuju sutra pr0test u Novom Pazaru

Grupa građana, oštećenih radnika Tekstilnog kombinata Raška, organizuje sutra u 14 sati protest ispred zgrade Uprave Grada Novog Pazara. Radnici TK Raška iz Novog Pazara traže novčana potraživanja od kompanije u stečaju.

Irfan Ugljanin, jedan od organizatora protesta, tvrdi da je Uprava Grada Novog Pazara prodavala zemljište i objekte fabrike privatnim licima i na taj način oštetila radnike tekstilnog kombinata Raška za više miliona eura.

Protest je najpre trebalo da bude organizovan zbog ovih i sličnih razloga vezanih za fabriku TK Rašku, ali su se u međuvremenu organizatori predomislili i odlučili da sutra pozovu i građane Novog Pazara, kako bi iskazali opšte nezadovoljstvo za stanje u gradu, a posebno za situaciju vezanu za Opštu Bolnicu u Novom Pazaru, lošu organizaciju i veliki broj premminulih od posledica koronavirusa u junu i julu mesecu ove godine.

“Mi imamo odobrenje da organizujemo pr0test, savetovano nam je da protest bude do 50 okupljenih, ali očekujemo mnogo veći broj. Skoro da nema kuće u Novom Pazaru čiji roditelji nisu radili u Fabrici Raška, svi su oni oštećeni i na neki način ovo je pitanje svih građana ovog grada. Pozvali smo sve građane da dođu, da se suprostavimo ovakvom vođenju grada, da probamo da zaustavimo revanšizam ljudi iz OB Novi Pazar prema lekarima koji su potpisali peticiju za smenu Mahmutovića kao direktora bolnice, da konačno rešimo pitanje koliko je naših građana premminulo od posledica koronavirusa i da vidimo gde i kako su završile brojne donacije koje je bolnica u Novom Pazaru dobila od donatora za vreme pandemije koronavirusa tokom leta”, rekao je za Nova.rs Irfan Ugljanin, jedan od organizatora sutrašnjeg protesta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.