EVO KOLIKO JE MARKO ISKEŠIRAO ZA LUNIN PRSTEN, NIJE ŠTEDIO: Luna nije mogla da vjeruje, ODUŠEVLJENA JE (FOTO)

Info

Marko Miljković je konačno u nedjelju, 6. septembra, zaprosio svoju djevojku Lunu Đogani, nakon turbulentne veze od dvije godine i brojnih sukoba, ali i lijepih momenata, a samo neke je zabilježila kamera u dvije sezone rijalitija “Zadruga”.

Lunin brat, Adam Đogani je podijelio detalje ovog svečanog događaja, koji je kako on kaže zamalo upropastila baš Luna:

– Pijan sam već, evo proslavljamo u restoranu. Ja sam već deset dana na iglama, Marko nam je svima poslao poruku da će Lunu zaprositi u nedelju, i ja sam bio napet, sve smo zajedno organizovali. Prsten je savršen, mnogo se dopao Luni, koliko god da košta nije bitno, bitno je da se Luni mnogo sviđa i da je oduševljena. Zaplakao sam kada sam čuo vest, Sedeo sam sa Gagijem u restoranu na Kopaoniku u tom trenutku. – počinje Adam, pa dodaje detalje same prosidbe.

– Bila je izgubljena, Marko je kleknuo, ona je počela da plače. Marko je danas ceo dan u haosu, trebalo je da se vidimo ranije sve da organizujemo, ali je Luna baš htela tada da ide sa njim kod frizera, pa je on morao da se izvuče, zamalo da upropasti iznenađenje. Bas je bilo napeto. Svima nam je javio da budemo tu u pola devet da zaprosi Lunu deset dana ranije. – rekao je Adam.