EVO GDJE NESTAJU ČARAPE IZ VEŠ MAŠINE: Njen suprug je slučajno ovo otvorio I RIJEŠIO MISTERIJU – pogledajte i vi (VIDEO) Share

Vjerovatno se i vama dogodilo mnogo puta da ste veš stavili u mašinu za veš, a kada ste ga izvadili shvatili ste da nekoj od čarapa nedostaje njezin par?

Kako vam više nikada ne bi misteriozno nestala čarapa u perilici rublja pogledajte video i riješite problem jednom zauvijek.

Čarape se raspare u pranju ili jedna jednostavno nestane.

Cathy Hinz je napokon riješila misterij nestalih čarapa nakon što je njen muž rastavio stroj za pranje rublja kako bi ga popravio.

Kad je otvorio pretinac koji se nalazi ispod bubnja, pronašao je pravo groblje nestalih čarapa, a ni jedna nije bila u paru.

Osim gomile čarapa iz pretinca su izvadili nekoliko parova donjeg rublja, kreditnu karticu i sedam dolara.

“Za sve one koji se kunu da njihov stroj za pranje rublja jednostavno guta čarape, a kojim su rekli da je tako nešto nemoguće, evo dokaza”, napisala je ona uz fotku.

BONUS:

Skoro sam saznala da sam trudna 6 nedelja. U vezi sam sa oženjen im čovekom godinu dana. Nikad se nisam osetila kao njegova ljubavnica jer on i ja smo provodili 24 /7 zajedno i imala sam pored njega sve što sam želela od ljubavi pažnje pa do svega ostalog. Iako sam svesna da sam na drugom mestu.. Zaljubljena sam i volim ga kasno sam saznala da je oženjen kad je već bilo kasno Imam 18 godina on 29 On ima četvoro dece i hoće da ostavi ženu zbog mene i deteta ali plašim se da će me karma stići i da će mene varati kao i tu ženu.

Voljela bih kada bih mogla imati sliku tih trenutaka kroz život kada smo se moj sadašnji muž i ja ranije susretali u nekom tamo prostoru i vremenu. Primjerice, išli smo u istu osnovnu školu, kvart do kvarta, ali smo se sreli, upoznali i zaljubili tek nakon što smo već završili fakultete. Baš me zanima jesmo npr. U školskom hodniku ikad prošli jedan pokraj drugoga ili u studentskoj menzi. Čudni su ti životni putovi koji su se, hvala nebesima, ukrstili ovaj put :).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.