DUGOGODIŠNJE ISTRAŽIVANJE DOKAZALO: 10 najčešćih razloga zašto muškarci varaju

Info

Pažljivo pročitajte devojke! 10 razloga zbog čega muškarci varaju. Ako imate problema u vezi, pročitajte ove razloge zašto muškarci varaju i zavirite u muški mozak.

Laž

Postoje muškarci koji ne mogu biti zadovoljni u vezi samo sa jednom djevojkom. Oni su nepopravljivi lažovi, i ne možete da uradite ništa povodom toga. Najbolje je da pobegnete od ovakvog muškarca glavom bez obzira!

Nesigurnost

Ponekad muškarci traže potvrdu od svoje djevojke. U slučaju da se oseća kraj tebe nesigurno, on će potražiti potvrdu na nekom drugom mestu.

Nezrelost

Neki muškarci nikad ne odrastu. Ako se i dalje ponaša kao da je u srednjoj školi, velike su šanse da će takav biti i u vezi. Možda je bolje da potražiš nekoga ko je ustvari pravo muško.

Emotivna nesigurnost i nedostupnost

Neki muškarci nisu u stanju da održe vezu, moguće je zbog neke vrste emotivne oštećenosti da su takvi. Ako ga mnogo voliš potrudi se da ga razumiješ, u suprotnom bježi što dalje od ovakvog lika.

Nerealnost

Ako tvoj partner traži nerazumne i iracionalne stvari, kao i potpunu perfekciju, sigurno je da će početi da je traži sa strane.

Dosada

Nekim muškarcima postane dosadno u vezi. Ne mora da znači da si ti uradila nešto loše, jednostavno vrijeme je za promenu.

Zbunjenost

Neki ljudi se zbune. U početku je to uzbuđenje i neverovatna sreća, ali kada zaljubljenost treba zamjeniti ljubavlju tu se zbuni. Ako je tvoj muškarac neko kome je potrebno uzbuđenje i strast, nikada neće biti sretan samo sa tobom.

Ovisnost

Različite vrste ovisnosti mogu dovesti do prevare. Ovo je nešto sa čime teško možeš da izađeš na kraj, tako da je najbolje izbjeći sve ovo.

Želi slobodu

Neki muškarci ne mogu da podnesu vezivanje, tako da žele napolje. Ako je tvoj tip ovakav, bolje je da ga odmah pustiš.

Nedostatak očinske figure

Bez povezanosti sa ocem, muškarci često varaju žene. Sve se to dešava zbog nedostatka stabilnosti i vođstva u životu. Nikada nije imao pravi primjer.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.