DRITAN U ZAGRLJAJU MLADE LJEPOTICE, DJEVOJKA IZ SRBIJE KOJU ZNA CIJELA DRŽAVA: Prava je ljepotica, HIT SLIKA OBJAVLJENA NA INSTAGRAMU Share

Zanimljivo

Dritan Abazović, čija lista “Crno na bijelo” je ostvarila dobar rezultat na nedavno održanim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, trenutno je jedan od najpopularnijih političara u bivšoj Jugoslaviji.

Dritan je, na oduševljenje mnogih, otkrio da nema djevojku. Međutim, na svom Instagram profilu on ima fotografiju u društvu jedne srpske glumice. Reč je Vanji Nenadić, koju je publika upoznala u seriji “Tajkun”.

Vanja i Driton družili su se na snimanju filma “Biser Bojane”. Političar je bio gost na zabavi povodom završetka snimanja.

Serija “Biser Bojane” je savremena, romantična akciona komedija čija priča počinje u Beogradu i Trstu, a završava se u Crnoj Gori, u starom Ulcinju, i na Adi Bojani.

Vanja je rođena 1992. godine u Somboru, u kom drži svoj dramski studio. Njeni polaznici su osnovci i srednjoškolci kojih ima oko četrdeset. Prije godinu dana preselila se za Beograd i postala članica BDP.

(Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.