“Dreknula sam se babu i rekla svašta i ne kajem se.”

Info

Vikao sam na baku i rekao sve i ne mislim dva puta o tome. Otkrila je sestri da je to sramota za našu porodicu jer ima 30 godina, neoženjena i bez dece. Ta mlada dama je stariji nadzornik u svojoj organizaciji. Plaća akontaciju za svoj stan od svoje 26. godine.

Za mene je ona žena, nabavila je sve što ima, neka se spotakne kada nađe pravog muškarca ili, nesumnjivo, to nikada ne treba.

Šta više, rekla sam baki da je i ostaje normalna domaćica, koja je s 14 godina istrčala kroz prozor da bi se mogla zakačiti i sve do 20. godine tek je shvatila kako odgajati kao zec, 4 djece a ne jedan dan radnog razumevanja tokom celog života.

Ne bi je ugrizla da je bolja polovina ne bi zaradila. Šta više, to će nekoga učiniti moralnim. Baba je plakala, ali ne osjećam ni gram krivice. ”

BONUS

Ako ste na terapiji, ne biste trebali uzimati češnjak bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.
Prema brojnim istraživanjima, aktivna konzumacija češnjaka opušta krvne žile i snižava krvni tlak. Vrlo je učinkovit u snižavanju razine kolesterola (LDL). Jača imunološki sustav i koristan je za liječenje infekcija.
Zdrava je, ima nevjerojatan ukus i lako se kombinira s raznim jelima. Ako se jede sirovo, uzrokuje loš zadah i žgaravicu, međutim, to najviše ovisi o tjelesnoj kemiji pojedinca.
Koliko god bila zdrava, može uzrokovati zdravstvene probleme u sljedećoj skupini ljudi:
– Češnjak ima prirodna antikoagulacijska svojstva i ne smije se kombinirati s antikoagulacijskim lijekovima – lijekovima koji se koriste za liječenje problema s cirkulacijom (razrjeđuju krv i na taj način sprečavaju starenje ugrušaka). Ako to ne učinite, može doći do krvarenja.

– Ako uzimate bilo koji lijek, ne biste trebali uzimati češnjak bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.
– Ako imate draw back s jetrom i uzimate terapiju, češnjak može smanjiti njegovu učinkovitost.

– Osobe s osjetljivim želucem trebaju izbjegavati češnjak, jer ga je teško probaviti.
– Tijekom trudnoće ili dojenja, ne preporučuje se uzimanje češnjaka kao lijeka.
– Imate normalan ili nizak krvni tlak, ne biste trebali jesti češnjak svaki dan. Tlak se može dodatno smanjiti i uzrokovati komplikacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.