“Dok sam čekala svoj red kod kasirke u supermarketu, pojavila se jedna žena”

Info

“Dok sam čekala svoj red kod kasirke u supermarketu, pojavila se jedna žena”

Dok sam čekala svoj red kod kasirke u supermarketu, pojavljuje se žena sa prepunim kolicima, koja voza dijete od možda 3-4 godine na njima (na onom dijelu gdje djeca mogu sjesti). Staje ispred mene bez pitanja i odsječno kaže: “Ja imam prednost” i namršteno me pogledala.

U to, neka žena u tom istom redu je pozove da se okrene i pokaže troje djece koju vodi sa sobom.

Reče joj: “Ne navikavajte dijete da svugdje može proći preko reda. Bolje ga naučite da sačeka svoj red, kao što ja učim ovo troje. Ja vam ne dopuštam da prođete ispred svih nas”.

Žena se namrštila i nešto govorila sebi u bradu, ali je lijepo otišla na kraj reda. Apsolutno mi nije jasno kako je dijete postalo automatska karta za “prednost”. Ako je žena trudna – naravno da ima prednost. Ali dijete koje može stajati na svoje dvije noge – nema. I kraj priče.

(Ispovesti.com)

1 razmišljanje na ““Dok sam čekala svoj red kod kasirke u supermarketu, pojavila se jedna žena”

  1. Imala sam dete u rukama i uz to bila trudna, maltene pred porodjaj ali sam ipak cekala u redu kao i svi ostali. U tramvaju, niko mi nije ustajao da bih ja sela ili bilo sta slicno. Uz to moram da napomenem da sam imala rizicne trudnoce i jedva iznela trudnocu do kraja. Samim tim nije mi bila prolazna karta nigde niti dete a ni trudnoca niti sam to zelela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.