Dobro pogledajte sliku i otkrijte kakvi ste: Kome biste prvo pritekli u pomoć?

Info

Pogledajte sliku i odgovorite bez razmišljanja, kome je najpotrebnija pomoć?

Kome biste prvo pomogli?


Baki sa štapom

Poštujete tradiciju. Imate jako izraženu moralnost i poštovanje tradicija prošlosti. Nikada se ne ponašate bez razmišljanja o problemima i sa njima se suočavate racionalno. Teško prihvatate nepravde iz ovog svijeta. Često prihavatate dosadan rad koji drugi pokušavaju da izbjegnu.

Bebi

Jako ste osjetljivi. Bili ste povrijeđeni više puta i ovaj izbor pokazuje da ste veoma osjetljiva osoba. Vi ste vrsta osobe kojoj je rečeno da “skinete svoje naočale sa ružičastom bojom”. Vaši prijatelji znaju da ćete uvijek biti tu za njih i smireni su kad su u vašem društvu.

Momku sa štakama

Bez vas nema zabave. Volite dobra vremena i vi ste život i duša ekipe. Nikad ne radite više od onoga što ljudi traže od vas i ne volite zamajavanje. Vi privlačite jednako zanimljive ljude na vašu stranu kao magnet i prirodni ste lider.

Medicinskoj sestri

Obožavate avanture. Rijetko obraćate pažnju na probleme svijeta i vi ste optimistična osoba koja vidi život u svijetlim bojama. Lako možete pronaći zajednički jezik sa drugima i ne volite da radite sami.
Vi ste avanturista i radoznale ste prirode. Ne možete podnijeti pritisak između ista četiri zida.

Nikome

Budući političar. Nikome? Zaista, pred vama se nalaze četiri osobe u problemu i vi riješita da ne pomognete nikome? Učlanite se u neku političku partiju, jer vaša budućnost u samom vrhu naše države je zagarantovana sa takvim stavom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.