DJEVOJKA S KOJOM SE DOPISUJEM 5 MJESECI NIKAD MI NIJE POSLALA SLIKU GDJE JOJ SE VIDE ZUBI: Danas mi se uslikala i nije mi bilo dobro

Zanimljivo

DJEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM 5 MJESECI NIKADA MI NIJE POSLALA SLIKU GDJE JOJ SE VIDE ZUBI

Danas mi se uslikala, POZLILO MI, ŠTA JE OVO LJUDI MOJI?

bonus

Danas sam slučajno zaboravio obrok i na pauzi se vratio kući po isti, imao sam šta i da vidim, uhvatio sam sina kako spava sa curom (rade one stvari) i bio sam šokiran obzirom da im je po 15g. i da su na početku srednje škole (premladi su), bukvalno sam pobesneo, oni su se pa tek uplašili. Za par trena sam došao sebi, zatvorio vrata i rekao im da ih čekam u dnevnoj, javio se na poslu i odveo ih na klopu i piće (nisam želeo da im uništim baš toliko taj “prvi put”), polako im objasnio većinu stvari, kupio tuce kondoma (znam da neće stati na prvom putu). Žao mi je što nisam ranije ove razgovore vodio s njim ali sam stvarno mislio da je premlad, u moje vreme, to se radilo tek na kraju srednje/fakultetu.

Radim kao psiholog u školi. Niko od kolega nikada nije saznao razlog zbog kog neki učenik dolazi kod mene na razgovor, a interesuju se kad vide ili kad ih dete pita da izađe sa časa da bi došlo. Neki se čak i uvrede kad im ne kažem, ali ne dotiče me – važnije mi je da izgradim poverenje sa učenicima, nego da budem “dobro” sa kolegama da bi oni imali o čemu da pričaju na malom odmoru.

Radio sam na baušteli u Nemačkoj godinu dana i sve pare koje sam uštedeo uložio sam u plastične operacije. Mnogi će reći da sam lud ali meni su te operacije promenile život za 180 stepeni. Imao sam ogroman nos, klempave uši i nekako mi se koža na licu obesila zaista sam bio ružan i apsolutno neprimetan ženskom polu. Sada sam srećan u svojoj koži, pun samopouzdanja počeo sam da treniram i svoje telo doveo do zavidnog nivoa. Svestan sam da lepota nije presudna stvar ali ne možete da zamislite koliko je moj život sada lepši i ispunjeniji. Život je prekratak da bi bili nezadovoljni svojim fizičkim izgledom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.