“Djevojka mi je iz siromašnije porodice, jedva krpi kraj s krajem… “

Info

Djevojka mi je iz siromašnije porodice.

Imaju toliko da jedva skrpe kraj sa krajem. Ja sam već dugo samostalan, imam firmicu i imam nešto ušteđevine za koju ona naravno ne zna.

Uglavnom, posljednjih 4 mejseca samo smo 2 puta otišli na piće, jer “ona više voli da se šeta”. Kontam ja zašto je to. Pokušavao sam da joj uguram nešto para u džep, jednostavno nije to htjela.

Ostavljao sam joj u torbu međutim ona nađe i tako mi isto vrati. Čak sam joj dao i moju karticu i rekao da kupi nešto sebi, ona ni dinar nije potrošila za mjesec dana. A par puta sam joj rekao da ode nešto bzv da uplati i uplatila je (što znači da nije zaboravila pin).

Iskreno volim je zato što bolju osobu nisam sreo, niti čistiju iznutra, a i štedljiva je i neće da potroši na glupost tj oholost, 2,5 godina smo zajedno. Razgovarali smo da krenemo dalje i pokušavamo da zatrudnimo.

Ona ima 30 ja sam joj i prvi bio, a ja 28. Kupio sam joj OGROMNOG medu i prsten. Planiram je zaprositi. Za ovo zna samo jedna njena sestra

BONUS

Nisam mogla da verujem da ću ovako voleti tuđe dete. Nije tuđe, muž mi je razveden i to mu je dete iz prvog braka, njegova je, možda zato, u početku sam mislila da je zato što se tek upoznajemo, pa bih da ostavim dobar utisak, evo 4 god kasnije, nesveno pravim ručak sa njenim omiljenim jelom, jer nije bila kod nas dve nedelje, tražim najlepšu posteljinu da joj napravim krevet, iako mi niko nije tražio niti pitao. Čak i moji roditelji vole kad dođe s nama, i uvek joj pošalju čokoladu i nešto od igračaka, makar neku zanimljivu hemijsku. Brine me što mi sad nismo u mogućnosti da imamo svoje dete, ni fin., a ni sa mojim zdr. stanjem., kasnije će biti kasno, a ja ću ostati tatina druga žena, njena najbolja drugarica, s moje strane pomajka, i neću nekom svom pružiti tu silnu ljubav koju imam u sebi, a ne štedim je ni malo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.