Home / Info / DJECU SAŠE POPOVIĆA DANIJELA I ALEKSANDRU NIKADA NISMO VIDJELI U JAVNOSTI: A sada je POPOVIĆ konačno otkrio po čemu se ONI RAZLIKUJU OD OSTALE DJECE!

DJECU SAŠE POPOVIĆA DANIJELA I ALEKSANDRU NIKADA NISMO VIDJELI U JAVNOSTI: A sada je POPOVIĆ konačno otkrio po čemu se ONI RAZLIKUJU OD OSTALE DJECE!

aša Popović svoju djecu Aleksandru i Danijela ne eksponira u javnosti, a sada je za “Svet” konačno progovorio o njima i otkrio zašto se razlikuju od ostale djece slavnih ličnosti.

– Danijel je veoma skroman dečko, radi za produkciju, miran je i nikad se nije eksponirao ni u čemu – istakao je Saša Popović za Svet, osvrnuvši se potom na kćerku…

– Aleksandra ima 21 godinu, ne pije, ne puši, ne privlače je splavovi.

Osim toga, Popović ističe da njegova mezimica neće krenuti stopama Nikolije, Anastasije, Elene Kitić ili Zoi, odnosno mladih pjevačica koje su nasledile svoje slavne majke ili tetke, tako što su i same počele da se bave pjevanjem.

– Danijel i Aleksandra mogu da rade šta hoće, ali javni život ih ne privlači – zaključio je direktor “Grand” produkcije.

About admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.