DEKOLTE DO PUPKA, ŽENA OD SULTANA KAO DA NEMA NIŠTA NA SEBI: Atraktivna do bola, ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

Info

Tijana Milentijević stekla je svoju popularnost pjesmom “Žena od sultana”, a sada je smelijom fotografijom ostavila je svoje pratioce bez teksta.

Naime, Tijana je na Insta storiju objavila fotografiju u crnoj dugoj haljini, sa dubokim dekolteom koji je isticao njene grudi.

Ipak, veliku pažnju su privukla dva šlica koja su otkrivala njene butine, a ona je ponosno pokazala njegovan dekolte dok se u ogledalu zavodljivo smiješila.

 

 

Razbolim se ja, vikend bio, temperatura skoro 40, sve me bolelo. Moja žena pobegla od mene na 2 metra, rekla da će da me prijavi za kovid19 ako se sam ne prijavim, jela, drndala telefon, spremila se i otišla da se vidi sa drugaricama.. Kako je ona otišla, zove mene moj brat da me čuje.. U roku od 15 min evo njega i njegove žene, moje snaje.. Umotala mi noge u čarape natopljene alkoholom pa u deblje čarape, pa mi dala brufen i 4 velike tablete vitamina C, i kad sam to sve progutao bombone propolisa.. Pokrila me sa još 2 ćebeta, kad kontam u kuhinji moj brat kuva supu.. Stiže supa.. Pojeo ja supu, sav se preznojio.. i tako sat vremena kako je prošlo otišao ja istuširao se i osećao sam se mnogo bolje, temperatura 37 sa nešto malo… Ostali su sa mnom dok nije moja žena došla. I gledam sad, da mi nije bilo njih dvoje mogao sam da skapam.. A moja žena mi je stalno prigovarala kako su oni ovakvi onakvi i kako treba da se udaljim od njih… E živote pokvareni džoistiku.
————-
Imam 22 godine i vozač kamiona sam. Vozim u Evropi, sam po 2-3 meseca u kabini, samoća ubija. Nekad prosto nemaš volje ni za poslom ni za bilo čim. Sve zbog prokletog novca, biti kamiondžija je dobro plaćeno. Previše motivacije dobijem kada ugledam malu decu koja mi sa nadvožnjaka masu. Obavezno blicnem par puta, i trubim jakom vazdušnom sirenom. Presrećan sam onog trenutka kada shvate da sam im se javio, i kada se počnu smejati i još jače mahati. U nastavku tog dana meni je raspoloženje totalno drugačije, kao da su me podigli u zvezde. Hvala im, mojim malim motivatorima.
—————–
Deca su izjavila kako više vole oca nego mene jer on je uvek opušten, dok sam ja nervozna. Naravno da će on biti opušten kada mu je jedina obaveza posao gde sedi u kancelariji, onda dođe kući i ne radi ništa, dok ja nakon posla nemam odmor, već svaki dan kuvaj, peri, čisti, raspremaj za svima njima, a niko ne želi da mi pomogne. Deca nam nisu mala pa da ne razumeju, tinejdžeri su, vide koliko radim, a opet je tata kul jer je opušten, a ja nervozni i nadrndani namćor. Da imam veću platu pa da se odselim na neko vreme, da vidim kako bi živeli bez mene. Verovatno u svinjcu umirući od gladi.