DEDA (75) MI JE JAVIO DA SE NAKON 50 GODINA BRAKA RAZVODI OD BAKE: Mislio sam da je lud, a onda mi je poslao ovu sliku

Info

DEDA (75) MI JE JAVIO DA SE NAKON 50 GODINA BRAKA RAZVODI OD BAKE

Mislio sam da je lud, a onda mi je poslao ovu sliku, UHVATIO SAM SE ZA GLAVU!

BONUS

Jednostavno sam poludeo na ceo sistem i dao otkaz. Živim sam i znao sam da se računi neće sami platiti, ali nije me više ništa zanimalo. Već skoro deceniju sam robovao sistemu za bednu platu, sa kojom kad poplaćam troškove mogu gu*icu sa obrišem. Podigao sam kredit na vikendicu koju sam imao i otvorio neki svoj biznis. Nisam bogat, zarađujem aposlutno prosečno, ali ovaj novi posao funkcioniše i ne mogu da vam opišem koliko dišem punijim plućima. Uopšte nije do para, do slobode je.

Bavim se programiranjem i zarađujem značajno više od proseka. To je jer radim 12-14 sati dnevno, svakog dana. Kada se bliži rok, imam da sedim za računarom po 48 sati u kontinuitetu. Štedim određenu količinu svakog meseca, za par godina, ako ostanem na ovoj poziciji, imaću neku solidnu sumu za dalju budućnost. Imam 22 godine i sada mogu da podnesem taj tempo, ali kada budem želela porodicu, neću moći. To je onaj deo o kom niko, makar meni, nije pričao. Programeri zarađuju mnogo, da. Zato što rade, mnogo. Ne žalim se, samo obaveštavam jer mene niko nije. Nije sve lepo i šareno kao u pričama.

Ne znam šta više raditi…Mislila sam kad se udam da će biti sexa stalno, živimo u istoj kući zaboga. Sami! Ali ne, on kao da je odjednom postao aseksualan. Kaže ZASITIĆEMO SE. Pa j*bem mu mater. I ja ću se zasititi čekanja na sex više pa ću popizdeti i naći nekoga samo za to. Nisam ovako zamišljala brak. Uf…Nije sve u sexu al brate mili, jednom u 2 nedelje je premalo. MOLIM VAS RECITE DA LI SAM NORMALNA i da li previše tražim?