DA LI VIDITE DETALJ KOJI SVE OTKRIVA, RIJEŠITE ZAGONETKU ZA MANJE OD 7 SEKUNDI: Koja žena ima bogatog muža?

Info

Zagonetke su sjajan način da se zabavite u slobodno vrijeme i istovremeno vježbate svoje sposobnosti logičkog razmišljanja.

Testirajte u nastvku svoje logičke vještine. Ova zagonetke će vam pomoći da probudite svoje moždane vijuge.

Pogledajte fotografiju i obratite pažnju na detalje.

Odgovorite na pitanje: Koja žena ima bogatog muža?

A ili B

Čekamo da podijelite svoj odgovor sa nama u komentarima.

.

.

.

.

.

.

ODGOVOR: 

Odgovor je žena pod A.

BONUSI:

Pre neki dan, dok sam sedela u parku, prišao mi je jedan dečko. Ljubazno se predstavio i pitao za broj. Pošto je ovo u današnje vreme prava retkost, razmenimo brojeve. Nakon par dana dopisivanja izađemo i na piće. Mogu reći da je bilo lepo, dečko je skroz na mestu, ali jednostavno kod mene nije kliknulo. Dala sam mu to odmah do znanja, međutim on se svejedno nakon sastanka javio i pitao za drugi. Razmišljala sam dobrih sat vremena kako da ga na fin način odbijem, a da ga ne povredim. I prihvatio je on to. Sve pet. Kad piše: “A da li si možda za kombinaciju?” U tom trenutku osećala sam se baš jadno jer sam shvatila da me on, zapravo, svo vreme gledao kao seksualni objekat. Što je najgore, ovo nije prvi put da mi se dešava. Iako se pristojno oblačim i nemam provokativne slike na društvenim mrežama, dobijam često ovakve ponude. Da li je moguće da je ljudima danas samo seks u glavi?

Dečko mi dozvoljava da plaćam gde god da sednemo da jedemo, popijemo nešto, odemo u bioskop itd. Čak i kad ima para, pusti mene da platim, pogotovo ako je veći račun. Volimo se, prelepo mi je s njim i nikad se niko nije lepše ophodio prema meni. Ne tražim da plaća sve, samo mi smeta što ne insistira da plati kad dođe račun, već kad je video da se hvatam za novčanik pusti mene da se on ne troši. Neko će reći da sam ja kriva jer sam ga na to navikla, ali bih uvek dala za onog koga volim, jer smatram da je to normalna stvar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.