DA LI SE SJEĆATE NJE?! Nikada nije igrala na KARTU LJEPOTE, a važila je za FATALNU ZAVODNICU! Isplivale slike iz prošlosti, evo ko je OSVOJIO NJENO SRCE!

Info

Snežana Savić svojom pojavom i držanjem bila je simbol ljepote u Jugoslaviji. Za njom su muškarci uzdisali, mnogi patili, a fizički izgled joj je, kako kaže, pomogao da bude prepoznatljiva.

Nikada nije igrala na kartu ljepote, ali je bila svjesna da niko ne nju ne ostaje imun. Bila je udata za reditelja Dragoslava Lazića sa kojim ima ćerku Anitu, a onda poslije razvoda nikada nijednog emotivnog partnera nije predstavila javnosti.

Već skoro deceniju kraj sebe ima muškarca.

-Moram biti delikatna u ovim godinama kada me pitaju za stvari koje su intimne prirode. Mislim da je dopušteno i nama u nekim godinama da imamo nježno prijateljstvo za šetnju po proljetnoj kiši, za čaj udvoje i slično. Moje nježno prijateljstvo i dalje traje i lijepo nam je – kaže Snežana Savić.

– Bolje se osjećam kada igram običnu ženu iz naroda. Tu mogu da se opustim, da ne razmišljam kako izgledam. Nije mi to imperativ. Ne moram po svaku cijenu da obraćam pažnju na fizički izgled. Zapravo, nikada nisam ni voljela da igram ljepotice i zavodnice. To bi mi bilo dosadno i naporno. Bojala sam se da me ne stave u fah, da ne igram cijelog života jedno te isto, fine dame ili gospođe, već različito. I to mi se posrećilo. Na svu sreću, u pozorištu imam mogućnost da igram sve što hoću – kaže Snežana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.