ČEDO JOVANOVIĆ PLAČE, GRLI SINA: Svi se pitaju šta se dešava, USLIJEDILA LAVINA KOMENTARA

Zanimljivo

bjavio emotivnu fotografiju, plače opraštajući se od sina…

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović i počasni građanin Kantona Sarajevo na svom profilu na Facebooku objavio je emotivnu sliku sa sinom Mihajlom Lajfom.

Uz nekoliko zajedničkih slika objavljena je i slika aviona. Na jednoj od fotografija Čedo je i zaplakao, te napisao:

– Tvoja je Zemlja cijela, sve što je na njoj i više od toga. Postaješ čovjek, sine moj.

Izvor: Faktor.ba

BONUS ISPOVESTI:

Živimo na selu, imamo veliko dvorište gde držimo kokoske, morke, patke i guske čija jaja jedemo, koze čije mleko pijemo. Majka pravi i sir i ide na pijacu to sve da prodaje. Tretiramo naše životinje veoma dobro, prodajemo ih povremeno, uglavnom kad su već stari, živimo od toga i prodavanja i nekon našeg povrća i voća. U goste nam je došao jedan prijatelj sa svojom novom devojkom koja je veganka. Zgrozila se što uopšte držimo životinje, počela da viče i da poredi naše držanje životinja sa holokaustom. Nakon par dana bili smo na večeri i kad smo došli kući naših životinja nije bilo. Sigurni smo da je ona nešto organizovala da ih odvede, policiji smo prijavili ali oni ne mogu tu ništa da urade. Ta devojka tvrdi da je bila sa drugaricama negde a i te devojke su veganke tako da pretpostavljam da su joj pomogle. Majka plače danima jer smo iovako tesni sa parama. Ja ću morati pored faxa da nađem još jedan posao da pomažem mojima, a otac koji je star i bolestan moraće da nađe još jedan posao…

—-

Na jednoj proslavi koju je naša firma organizovala za 8 mart svi smo došli elegantno obučeni. Izabrala sam ljubičastu haljinu koja je zatvorena i do kolena ali je uska i naglašava moje obline. Dobijala sam komplimente čitavo veče i to je izgleda jednoj koleginici smetalo. Gledala me je kao da bi me ubila. Kada me jedna druga koleginica pohvalila na haljini i kada me pitala gde može takvu da kupi ova zmija je naglas rekla: “Šta će ti takva haljina da izgledaš kao neka k..va”. Šokirala sam se takvim komentarom i svi su gledali u nju. Iako nismo bile neke prijateljice nikada se nismo svađale. Ta koja me pitala za haljinu joj se samo osmehnula i rekla: “Nemoj biti ljubomorna, ona treba da ti bude motivacija da smršaš a ne da joj zavidiš!”. Ta koleginica koja mi je rekla da izgledam kao k..va ima 20 kg viška i pivski stomak. Samo je ućutala na taj komentar i nakon 15 minuta je otišla kući. Njen komentar se pročuo i niko je sada ne podnosi a sa tom koja me odbranila sam sada super prijatelj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.