BOSANAC OBJAVIO STARU SLIKU SA 4 PJEVAČICE: Nema šanse da prepoznate KO SU ONE! A SVI IH OBOŽAVAJU DANAS

Info

Dragan Stojković Bosanac se u toku današnjeg dana osjećao nostalgično, te je listao stare fotografije.

Kompozitor je među njima pronašao i jednu staru nekoliko decenija, te nije ni čudo što je malo ko prepoznao ljude na njoj.

Naime, Dragana je na ovom prizoru moguće videti u društvu četiri veoma popularne pjevačice narodne muzike koje su i danas i te kako aktuelne.

– Da li biste nas prepoznali? – upitao je Stojković pratioce na društvenim mrežama, a ubrzo zatim su uslijedila nagađanja.

Ukoliko i vi niste uspjeli da ih prepoznate, na ovoj fotografiji se nalaze, pored Bosanca, Vesna Zmijanac, Biljana Jeftić, Ana Bekuta i Vera Matović.

 

Bonusi:

Imam 22 godine i vozač kamiona sam. Vozim u Evropi, sam po 2-3 meseca u kabini, samoća ubija. Nekad prosto nemaš volje ni za poslom ni za bilo čim. Sve zbog prokletog novca, biti kamiondžija je dobro plaćeno. Previše motivacije dobijem kada ugledam malu decu koja mi sa nadvožnjaka masu. Obavezno blicnem par puta, i trubim jakom vazdušnom sirenom. Presrećan sam onog trenutka kada shvate da sam im se javio, i kada se počnu smejati i još jače mahati. U nastavku tog dana meni je raspoloženje totalno drugačije, kao da su me podigli u zvezde. Hvala im, mojim malim motivatorima.

 


 

Upoznali smo se 2015 sasvim slučajno preko aplikacije. Tad sam bio sam već duži period, razočaran, sve što je moglo da krene nizbrdo je tad pošlo. Dopisivali bi se pola dana, pa posle razgovori do kasno u noć, ona lepa… Ne mogu opisati trajalo je to sve nekih 8 meseci, ona upisala faks koji je želela, ja posao koji je zahtevao odricanje. Zahladni naš odnos, komunikacija 0, naljutim se na nju jer sam smatrao da sam joj dosadan, obrišem je na fejsu, prolazi 3 godine ja lud za njom a od nje ništa. Bio sam poslovno u njenom gradu, mislim da je srce htelo da mi iskoči… Samo sam gledao da je nema negde. Sedam u kafić, pijem kafu i pričam na telefon sa kolegom, stiže mi poruka “Ej, pa zar nećeš ni da mi se javiš”, prekidam sa kolegom, ruke mi se tresu… Nisam mogao da verujem kad sam video njen broj, osvrćem se po kafiću kad ona sedi sa drugaricom u ćošku baštice, čini mi se da sam je gledao čitavu večnost… Sela je, pričali smo dugo, baš dugo. Kreten, da sam joj se javio sve bi bilo odavno rešeno, zajedno smo ponovo.

 

 


Stalno prigovaram drugarici da je baba što bi radije sjedjela kući sa dečkom i gledala neki film nego da izlazi po klubovima. Svaki put kada se vidimo na kafi govorim joj da je postala dosadna i punim joj glavu glupostima. Zapravo bih sve dala da imam nekog dečka i da mogu sa njim da se mazim svaku noć i da gledamo filmove i serije. Znam, zla sam.