BLAM! MALIŠAN JE OPISOM MAJKE NASMIJAO SVE: Na kraju otkrio šta je TATI uradila, sirota žena sad ne smije iz kuće

Info

BLAM! MALIŠAN JE OPISOM MAJKE NASMIJAO SVE

Na kraju otkrio šta je TATI uradila, sirota žena sad ne smije iz kuće

BONUS

Završila sam tehnički fakultet i odmah našla posao. Nakon nekog vremena sam iznajmila mali stan i odvojila se od roditelja (da ne bih putovala svaki dan). Plata mi je i više nego odlična za naše prostore, plus privatni projekti. Skoro sam vidjela da se sakuplja novac za jednu malenu djevojčicu. Bilo je potrebno nekoliko hiljada eura, ništa nemoguće za skupiti, međutim mjesecima se akcija ‘razvlačila’ po medijima ali uzalud. Digla sam kredit i uplatila liječenje, te obišla tu porodicu. U životu se nisam osjećala ljepše. Ja tu ratu od kredita neću osjetiti previše, a malena mi je rekla da sam njen anđeo čuvar. Kada sam došla kući dušu sam isplakala. Ovo nisam rekla nikome, niti roditeljima i nikada neću nikome reći, osim ovako anonimno. Malena moja A., volim te do neba i želim da do kraja života budeš onako sretna i nasmijana! Državo- stidi se.

Imam brata blizanca. Kada smo bili u predškolskom uzrastu, ja sam bila jaka i zdrava, on uvek bolestan, čak toliko da je hospitalizovan više puta a jednom čak otpušten iz bolnice da umre kod kuće u krugu porodice. U školi je bio izložen vršnjačkom nasilju, ja nisam, imala sam problem samo kad se pobijem sa nekim zbog njega. U srednju smo isto zajedno išli, on opet često bolestan, večito u problemu za ocene, meni sve ide od ruke. Fakultet smo isti završili, sa sličnim prosekom, s’ tim što je meni bilo baš lako a njemu baš i ne. Imala sam sreću da sretnem ljubav svog života u 20 godina, on je propatio kroz dve preduge loše veze dok nije upoznao onu pravu. Danas ja imam troje dece koje sam iznela iz zdravih trudnoća začetih bez problema, a on nema dece iako mu je ta želja najveća od svih na ovom svetu. I dan danas zna ozbiljno da se razboli a ja i dalje jaka i zdrava kao i uvek. Pitam se, gde je tu pravda, zašto ja imam sve a on nema skoro ništa???

Kad me neko pita zašto nisam u vezi… Nisam jer tražim nekoga ko radi, brine se o sebi, obziran prema obitelji, ne drogira se, ne pije, ne kocka, nije u vezi ili oženjen. Tražim nekoga bez poroka… Isto tako, imam 24 godine, radim, živim sama, brinem o sebi, obzirna sam prema obitelji, ne drogiram se i ne pijem, također nisam u vezi i nisam udata. Pozovu me na dejtove, kad ono žive sa mamom, večni student, voli da pije, ganja neke kombinacije poslova i nikad mu ništa ne valja a nema kinte, u vezi.. Ovde pričamo o momcima raspona godina do 35. Nije mi jasno…