BIVŠI MUŽ ME OSTAVIO NAKON 10 GODINA BRAKA JER SAM SE ZAPUSTILA: Čim sam potpisala papire za razvod TRANSFORMISALA SAM SE, poslala sam mu NOVU SLIKU!

Info

BIVŠI MUŽ ME OSTAVIO NAKON 10 GODINA BRAKA JER SAM SE ZAPUSTILA: Čim sam potpisala papire za razvod TRANSFORMISALA SAM SE, poslala sam mu NOVU SLIKU!

BIVŠI MUŽ ME OSTAVIO NAKON GODINA BRAKA JER SAM SE ZAPUSTILA:

Kad sam potpisala papire za razvod TRANSFORMISALA SAM SE, poslala sam mu NOVU SLIKU!

CELU FOTKU POGLEDAJTE: OVDE

BONUS

Zbog ove situacije s coronom sam ostala u 3.mjesecu u Austriji s bakom i didom da im olakšam kućnu nabavku i sl. Našla sam posao i radila od kuće, upoznala sam samo 2 kolegice. U kolovozu smo imali kolektivni godišnji i cila firma se zadnji vikend tradicijski okupi u restoranu. Cilu večer sidimo, pričamo ne engleskom i sad počele priče među ljudima našlo se par španjolaca, dvije norvežanke itd i kažem ja na našem “ima li neko naš?” A čuje se sa kraja stola kolega bosanac “a ne seri bolaaan” Čudno mi samo kako odma nisam primjetila. Ostatak večeri je bio samo naš! 😂😂

Hoće li ovaj narod (konkretno žene) da prestane da smatra sluškinjom svaku ženu koja čuva decu i dom, kojoj muž zarađuje dovoljno za porodicu, za izlazak na večeru s prijateljima, letovanje, da nije sluškinja žena koja spremi topao ručak za muža i porodicu, koja neguje decu, to su normalne stvari koja žena treba da obavi, neka i muž pomogne ali te jednakosti u kućnim poslovima i ostale gluposti koje najčešće ovde vidim su stvorile “feministkinje” koje ne znaju ni šta to stvarno znači, nije to napad na muškarca i ko će kad da usisa kuću svesne ste toga zar ne? Iznerviram se svaki put kad pročitam “sedi kući, čisti i kuva, eto sluškinja je mužu” – nije, obavlja kućne obaveze kao i svako na ovom svetu, radila negde ili ne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.