“Bila sam u vezi s momkom koji voli i muškarce i žene…”

Info

“Bila sam u vezi sa momkom koji voli i muškarce i žene, i to saznala poslije četri godine zabavljanja. Da je u tom fazonu saznala sam sasvim slučajno. Nikad ranije mu nisam kontrolisala telefon, a to je zapravo izgleda bila i moja najveća greška.

Jednom prilikom vozio je svoju majku, kod ljekara i ja sam krenula sa njima. Sjedila sam na zadnjem sedištu i kada je otključavao svoj telefon vidjela sam šifru telefona.

Nekoliko dana kasnije, noćila sam kod njega i dok je on spavao, uzela sam telefon i vidjela prepisku sa njegovim “najboljim drugom” odnosno ljubavnikom. Odmah sam ga probudila i napala. U pocetku je negirao, ali sam jako dugo vrsila pritisak na njega da mi prizna sve. I priznao je, krenuo je da place, da me moli, da nikom ne kazem to, da mu oprostim. Naravno odmah smo raskinuli, a ja ne mogu da vjerujem da me je sve vreme varao, i to sa muskarecem.

Najgora stvar je sto on nije feminiziran, ni najmanje. Ima stav pravog muskarca, u krevetu nikad nismo imali problema, cak je bilo i savrseno.