BEOGRAĐANKA OSTALA IZNENAĐENA: Kupila pile u prodavnici, A KAD GA JE RAZREZALA NIJE MOGLA SEBI DOĆI – Šta je ovo?

Info

Oni koji nisu imali privilegiju da odrastaju na selu, ponekad su suočeni sa nedoumicama i pitanjima koja se tiču takvog načina života i proizvoda koji se gaje na seoskim domaćinstvima. Jedna Beograđanka ostala je zbunjena mesom koje je kupila njena svekrva, pa je odlučila da se posavjetuje u grupi na Fejsbuku.

Beograđanka se požalila da pile koje je kupila njena svekrva izgleda “čudno”, odnosno ne liči na ono na koje je njena porodica navikla da kupuje. Tvrdi da je meso bilo žilavije i crvenkasto, a da ni anatomijom nije podsjećalo na “klasično pile”.

Drugi članovi grupe nagađali su da se radi o petlu ili ćurci ili možda čak potpuno drugoj vrsti životinje sve dok se nisu javili oni koji su malo bolje upućeni u “problematiku”. Dok su jedni detaljno opisivali gdje koja kost u mesu treba da se nalazi drugi su se prisjećali svog detinjstva.

Brzo je otkriveno da je u pitanju bilo domaće pile, odnosno koka, a prepoznali su je oni koji su imali priliku da odrastaju na selu ili dobijaju namirnice od svojih rođaka koji tamo žive. Drugi su se odmah raspitivali gdje mogu da ga kupe, budući da se radi o domaćem uzgoju.

(Blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.