ANA BEKUTA SLAVI 61. ROĐENDAN, ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA, PRESRETNA JE: Pokazala poklone, ovo je SAN SVAKE ŽENE

Info

Ana Bekuta danas obilježava 61. rođendan vrijedno i radno na snimanju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Pjevačica je odmah dobila poklon kako je stigla, a njena radost i optizmizam bili su primjetni svim prisutnim pripadnicima sedme sile.

– Ništa posebno nisam poželjela sebi. Imam pristojan život, uspješnu i plodnu karijeru. Nisam poželjela ništa osim zdravlja za sebe i bližnje – istakla je skromno Bekuta.

Pogledajte u videu šta je dobila:

Novi.ba/Alo

BONUS:

Već par godina živim privatno, plaćam svoje račune, krpim, snalazim se, gledam kako da imam za sve, udomila sam psa, gledam da mu priuštim sve, gledam da idem čista i uredna, ispeglana i doterana, bez ičije finansijske pomoći i guranja. Korona me upropastila. Morala sam da prodam par tehničkih uređaja. I onda dođu ljudi koji žive spokojno u gnezdu roditelja i pitaju se zašto to radim i zašto prodajem stvari, kad zaboga kriza će proći. Mnogo njih ne zna ni kako izgleda račun za struju. Nemam ništa protiv tih ljudi, samo me pustite na miru da se borim kako znam i umem sa svojih 25 godina. Kad mi neko kaže svaka ti čast kako si samostalna, ja prosto progledam i shvatim da stvarno treba sama sebi da kažem svaka čast. Ljudi, borite se, ne osuđujte i živite svoje živote.

Jednom sam bio kod jedne cure koja mi se jako sviđala doma, sjedimo mi i tako, odjednom potjera mene na WC. Obavim veliku nuždu, gov*o neće dolje nego pluta, ja se uspaničim i otvorim prozor i uzmem gov*o i bacim ga van. Kad vidim da sam ga slučajno bacio u susjednu kuću kroz njihov otvoren prozor. Oblije me znoj, ali operem ja ruke dobro sapunom i vratim se, pravim se kao da ništa nije bilo. Kad, čujem, zvoni netko na vratima, uhvati me panika, mislim “sigurno su nam došli sr*ti za gov*o”, otvori ona vrata, a ono susjeda došla tražiti šećera jer joj je ponestalo. Evo i danas sam s tom curom u vezi i volim je jako, dugo je vremena prošlo prije nego što sam ponovno htio ići kod nje, uvijek je ona kod mene dolazila. Planiramo se useliti zajedno, tražimo stan s dobrim wc-om. Možda joj jednog dana priznam za gov*o. Ako me ne ostavi, zaprosit ću je.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.