AKO USPIJETE RIJEŠITI RECITE SVOJIM PRIJATELJIMA DA STE GENIJE: Koji izlaz ovaj čovjek treba da izabere?

Info

Našem mozgu je potrebna stalna vježba, kao i ostalim mišićima u tijelu da bismo ostali snažni i u formi.

Zbog toga idemo trenirati mozak. Donosimo vam zanimljivu zagonetku u nastavku.

Koji izlaz treba da izabere?

Čovjek je zarobljen, ali postoje 3 moguća načina da pobjegne. Na jednom izlazu se nalazi bijesni pas. Na drugom b0mbicaa s 5-minutnim tajmerom koji je već uključen. I na trećem izlazu se nalazi naoružani stražar. Koji izlaz bi trebao izabrati?

Da li ste spremni da vidite odgovor.

 

 

 

ODGOVOR: 

B0mbicaa će ekspl0dirati za 5 minuta i čovjek može iskorisiti drugi izlaz nakon što b0mbicaa ekspl0dira.

 

 

 

Sa dečkom sam pet godina. Na početku veze sam bila jako hladna prema njemu, dopisivala se sa drugima, izlazila i sve mi je bilo bitnije od njega. Mislila sam da će biti prolazna veza kao i sve pre te. Gurala sam ga od sebe, bila bez0brazna i često nalazila načine da se posvađam pa i raskinem. Međutim, posle nekog vremena sam ga zavolela i shvatila da je on nešto najbolje što mi se desilo u životu. Ni dan ne prođe, a da se ne setim sebe sa početka i stvari koje sam mu radila. Kajem se nenormalno zbog svega i često me grize savest kad vidim koliko je i dalje divan prema meni, koliko me voli i čuva.

—-

Moj mačak je bio izuzetno mnogo vezan za mog tatu, bili su nerazdvojni. Tata je umr0 pre dve nedelje i mačak stalno šeta od kreveta gde je tata proveo poslednje dane života do stolice u dvorištu na kojoj je tata zadnjih pet godina pio prvu jutarnju kafu sa njim u krilu. Vidi se da mu fali. Listajući telefon u potrazi za tatinim slikama, naletim i na klip od prošle godine gde smo tata i ja završili fasadu kuće pa smo sve to snimili da bih poslao sestri koja ne živi sa nama. U tom klipu dobrih dvadesetak sekundi se čuje tata kako zove mačka da mu da da jede i dok mu sipa granule priča sa njim. Izvukao sam taj deo snimka u audio formatu, prebacio ga na moj telefon i pustio mačku. On je počeo da prede, da mjauče onako kako bi to obično radio kada vidi tatu i posle nekoliko ponavljanja snimka legao je na telefon i zaspao. Ne mogu da prestanem da plačem dok ovo pišem.

Kad sam objavio da se ženim moji su mi kupili stan. Brat je dobio set tanjira za svadbu! Iako su mogli da priušte bar malo da mu pomognu. Nisu hteli. On je to progutao, ali mene je strašno zapeklo pogotovo što se nikad nisu nešto brinuli o njemu, već sam ga najviše ja gajio. Nisam bio u prilici da mu pomognem finansijski, ali je vrednost stana dosta porasla za 4 godine i rešio sam da ga prodam i da jednako podelimo pare da uzmemo nešto novo. Roditelji su se naljutili, godinama nisu govorili sa mnom. A o mojoj ženi da ne pričam… Na moju inicijativu sam se razveo. Sreća pa nismo imali dece. Brat i ja danas živimo u istoj zgradi i odlično se slažemo. Ja sam se oženio ponovo. Deca nam rastu zajedno i puno mi je srce. Za prvu ženu uvek pomislim da sam se spasao bede. Ona je mislila da je normalno da jedno dete dobije sve, a drugo ništa, a tako danas gaji i svoju decu. Beda u glavi!