“2000. godina. Nas dvoje zaljubljeni, živimo u Zagrebu”

Zanimljivo

2000. godina. Nas dvoje zaljubljeni, živimo u Zagrebu. Nakon 4 godine veze ja odem za poslom u Dubrovnik ona u Beograd. Rastanemo se sa suzama u očima i kažemo da ćemo nastavit živit i nikakve veze na daljinu neće bit. Jučer sjedim na kavi sa svojim kolegama i čujem poznat smijeh. Okrenem se kad ona. Suze su mi na oči krenule i samo ustanem i krenem prema njoj iako nisam znao ima li koga. Kada me je vidjela skamenila se, a zatim osmjeh od uha do uha i suze. U toliko godina ni ona ni ja nismo imali ozbiljne veze. Shvatio sam da prava ljubav nikada ne može proći. Sutra će se useliti u moj stan, a ja odoh kupiti prsten.

BONUS:

Mislim da je stvarno jadno kad stariji studenti muvaju djevojke s prve godine koje ne znaju da su ženskaroši i još jadnije kad muvaju naivne sramežljive djevojke koje bi im bile samo brojke. A još jadnije je kad igraju na kartu slomljenog srca i nemogućnosti vezanja jer su se zaljubili zbog odjeba i nedostatka pažnje egu. Držite se ovih koje lete oko vas i ne zavlačite djevojke samo zato jer niste imali svaku pa da se riješite tog emocionalnog tereta.

Rekla sam bivšem momku na prvom sastanaku (prije 10tak godina) kako obožavam Tomu Zdravkovića i da bih voljela da mi Toma pjeva na svadbi.. U suštini tada nisam ni znala baš o Tomi puno, samo sam načula prije dejta da mu je to omiljeni izvođač. Još me sramota.

Muškarci su ti koji sputavaju žene u životu, a ne djeca. Svaka žena zna da je sposobnija od muškarca i svaka spušta kriterije i poginje glavu zarad braka, porodice, djece. I muškarci su svjesni toga pa svoje žene drže pod kontrolom, jer je u suprotnom ne mogu stići…doći će vrijeme kada će žene mućnuti glavom, i neće više biti porodica u klasičnom smislu a sve zbog nepoštovanja žene.