15 slika koje objašnjavaju zašto žene žive duže od muškaraca: Broj 5 i 6 su NAJLUĐE!

Info Zanimljivo

Prema statističkim podacima, žene u prosjeku žive duže od muškaraca. Kroz vrijeme, navodili su se razni razlozi za tu činjenicu, primjerice ratovi u kojem žene stradavaju u manjem broju ili to što rjeđe obavljaju teške fizičke poslove.

No glavni razlog mogao bi zapravo biti vrlo jednostavan. Žene se nikada ne bi dovele u glupe, nepromišljene i opasne situacije poput ovih nesmotrenih muškaraca na fotografijama koje slijede.

BONUS

Sjedne si nasuprot mene u vlaku, pa mi bulji u vlasište jer vidi da sam polućelava i onda me još svako malo ružno pogleda dok me ogovara na mobitel sa kolegicom. Kako vas nije samo stid. Nitko da me zagrli ili pita što mi je ili kako se ja osjećam. Svi samo tračaju i znaju osudivati ružno pogledom. Imajte razumijevanja sa nama koji nemamo kose.

Zamešala glet. Odradila smenu (online profesor jezika). Izgletovala delove zida koji su bili za doradu. Okupala se, namačkala, uvukla u saten. Pije mi se vino, imam samo jednu bocu, na pampur. Nemam vadićep. Uzimam šraf, šrafciger I klešta, vadim pampur. Pijem vino I završavam online kurs jer eto ne želim da podučavam doveka. Prevlacim još jedan sloj gleta, kačim veš, ležem da spavam I pišem ovo. 78 nivoa dame. Kud se nisam udala pre 10 godina, ostala neambiciozna, neobrazovana ali s mužem, pa da radi pola ovoga.