10 kobnih situacija koje će vam dok trepnete uništiti brak

Info

Ovo su ne tako očigledni znakovi da je partner umoran od vas koje nikako ne biste smjeli ignorisati ako želite da spasite svoju vezu.

1. Živi u trenutku

On ne pravi planove ni za najbližu budućnost, koju ćete definitivno provesti zajedno. Ne pominje ni da pravi globalne planove za život sa vama.

Unsplash

2. Ona ne vodi računa o vremenu

Uobičajeno je da kasni 10, 15, čak i 30 minuta. Morate stalno je da opominjete o sastancima i vremenu. Ponekada joj čak kažete da nešto počinje pola sata ranije, samo da bi na vrijeme došla.

3. Nema ga po nekoliko sati

Čak i ako vam je hitno potrbna njegova pomoć, on će odgovoriti na kraju dana. Čak i kada vam nije potrebna pomoć i pišete mu samo da vidite šta radi, prestali ste da očekujete brz odgovor.

Unsplash

4. Počela je da krije i najobičnije stvari

Gledate film zajedno, a njoj zazvoni telefon, mnogo nakon kraja radnog vremena. Kada je pitate ko je i šta želi u to doba, dobit ćete odgovor da je u pitanju veoma važan poziv sa posla.

5. Ne sjeti se praznika

Nova godina ili Dan zaljubljenih – nije važno, jer su to za njega obični dani. Ništa posebno. Čak i ako ste sve organizovali, on će imati apsurdan izgovor za to što vam nije kupio poklon.

Unsplash

6. Ne želi da komunicira sa vašim prijateljima

Svaki put kad joj ponudite da se vidite sa prijateljima, dobijete bijesan odgovor. Ne shvata vaše prijatelje ozbiljno i misli da je i za vas bolje da se ne družite sa njima.

7. Za svoje neuspjehe na poslu krivi sve osim sebe

Krivi vas za to što nije dobio povišicu ili unapređenje, iako vi nemate veze sa njegovim poslom. Nikada neće priznati da odugovlači sa poslom i da nije baš najbolji radnik.

Unsplash

8. Prestala je da vodi računa o sebi

“Nemarnost uvijek i u svemu.” Ovo je moto vaše djevojke. Nije važno da li idete na večeru, u posjetu vašim roditeljima ili u šetnju po parku, ona neće brinuti o svom izgledu.

9. On je potpuno nespreman na odgovornost

Ovo je jasan znak da je vaš partner suviše djetinjast. Vrijeme je da razmišljate o porodici, djeci, životu, kućnom budžetu, a njega samo zanima nova video igrica.

Unsplash

10. Nije nježna kao nekada

Nekada vas je snažno grlila, a sada izbjegava da budete bliži od metra. Čak i kada uspijete da je zagrlite, ona vam neće uzvratiti.

Ako ste primijetili ove znakove, razmislite šta možete da uradite da promijenite putanju vaše veze. Pokušajte da razgovarate sa partnerom. Veze su teške i zahtijevaju trud obje strane.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.